Met zachte kracht vooruit

Haal alles uit jezelf en het leven, zonder jezelf te verliezen

Je blijft maar rennen, hardwerken en zoeken..

Omdat je weet dat jij de enige bent die jouw ideale leven kan creëren. Dus doe je hard je best om het innerlijk werk te doen. Je volgt de ene na de andere manifestatie cursus, propt je agenda vol met gratis masterclasses en experimenteert volop met nieuwe routines.

Alles doe je eraan om te komen waar je wilt zijn

Een leven vol voldoening, vrijheid, overvloed, innerlijke rust en plezier. Maar hoe hard je ook je best doet, aan het einde van de dag blijf je vooral gefrustreerd en ontevreden achter. Weer is het je mislukt om de krachtige, zelfverzekerde vrouw te zijn waar je zo naar verlangt. Hoe harder jij je best doet, hoe verder je verwijderd raakt..  verwijderd van jezelf. 

nikky boonstra coaching ademwerk

Durf je te verzachten en vertragen in een wereld die maar doorgaat?

Je gevoel te volgen om het anders te doen? Je leven zo in te richten, dat het meer jou is. Waar ruimte is om te spelen en volop te genieten, in plaats van altijd maar hard en streng door blijven gaan. Je niet langer laten leiden door de buitenwereld en anderen, maar voelt: wat wil ík? Wat wil ik écht als ik weer groots durf te dromen en niet langer voor een half-leven ga?

Spannend? Maybe! Maar o zo waardevol

Want voelen dat je leeft begint met volmondig JA  zeggen tegen jezelf en het gehele leven – licht én donker. Waarbij je stopt met (zelf)afwijzing, dingen willen forceren en controleren, maar kiest voor een leven vanuit liefde, overgave en vertrouwen. Om vanuit die staat moeiteloos jouw ideale zelf te ZIJN, elke dag weer.

 

 

De vrouw die mee beweegt op de stroom van het leven, die kiest voor zichzelf en moedige stappen zet. Zij die krachtig staat en zacht is naar zichzelf. Omdat ze voelt: ‘ik ben het waard om het leven ten volste te beleven! Ik ben het waard om volledig mezelf te zijn.’

AANBOD

Start living

ALIVE-plan

Een coachtraject van 5 sessies. Voor als je niet tevreden bent met jezelf en jouw huidige leven en toe bent aan verandering. Krijg inzicht in jezelf om je hernieuwde koers te bepalen.
 • 5 sessies van 60 – 90 min
 • Tussendoor support via Whatsapp: vragen & goals vieren
 • Na elke sessie ontvang je een fijne opdracht, volledig afgestemd op jou 
 • Afhankelijk van jouw ritme, plannen we de sessies in
 • Online of fysiek in Oude Meer
 • 777,- excl. BTW
 • Betalen in termijnen mogelijk: 3 termijnen van 260,- of 5 termijnen van 160,-

 • Ademsessie eventueel extra bij te boeken (125,-)

FULLY ALIVE-plan

Een coachtraject van 8 sessies, incl. een ademsessie. Voor als je toe bent aan een diepe transformatie en heling op meerdere niveaus in je leven.
 • 8 sessies van 60 – 90 min
 • Tussendoor support via Whatsapp: vragen & goals vieren
 • Na elke sessie ontvang je een fijne opdracht, volledig afgestemd op jou
 • Afhankelijk van jouw ritme, plannen we de sessies in
 • Online of fysiek in Oude Meer
 • 1111,- excl. BTW
 • Betalen in termijnen mogelijk: 3 termijnen van 375,- of 5 termijnen van 226,-

 • Incl. een ademsessie t.w.v. 125,-

Voel als thuiskomen

Kom thuis in je lijf, voel wat er te voelen valt, verbind je met jouw innerlijke wijsheid en ontdek hoe jij zacht en krachtig tegelijk kunt zijn.

Volledig vrouw-zijn

Weet jezelf staande te houden bij tegenslagen. De moed om spannende, onbekende stappen te zetten. Je los te maken van verhalen en gedachten. 

Levenskunstenaar

Met jouw waarden als innerlijk kompas, bepaal jij de koers van je leven. Je neemt owenership over jouw leven en jouw eigen handelen. 

what to expect

Schaduwwerk & Innerlijk kindwerk

De quote van C.Jung zegt het al: “Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.” Door situaties die voor jou bepalend zijn geweest te onderzoeken, kun je jezelf helen en je oorspronkelijke wezen terug-claimen.

Adem(werk) en lichaamsbewustzijn

De adem helpt op diep en onbewust niveau vastgezette oude pijnen en blokkades in je lichaam te verwerken, waardoor je je vrijer gaat voelen en meer thuis bij jezelf. Oefeningen met de adem en het lichaam helpt je ontspannen en landen in het hier en nu. 

Acceptance & Commitment Theory

Ook wel bekend als ACT. Een fanatische methode die je zowel leert omgaan met pijn als je koers bepalen naar jouw ideale leven. Ontdek wat jouw unieke waarden zijn en welke obstakels je mag overwinnen.

Don't take life too seriously.
You'll never get out of it alive.

IN 5 SIMPELE STAPPEN

Hoe het werkt

“In een tijd waarin ik veel last had van paniekaanvallen, heeft Nikky mij ontzettend geholpen. Ik was overprikkeld, moe, in een breakup en wilde het liefst verdwijnen. Ik kreeg nieuwe handvaten om op een zachtere, liefdevollere manier tegen mezelf te praten, te leren luisteren naar mijn intuïtie en het vertrouwen te hervinden in mezelf.”

- Anna, danseres & performance art

Hoeveel tijd en energie ga je nog langer verspillen..

 • Altijd aan-staan en maar doorgaan om jezelf (aan anderen) te bewijzen? Waardoor je geen energie meer over hebt voor de mensen en dingen die wél belangrijk zijn?
 • Je compleet uit het veld laten slaan door onverwachte gebeurtenissen in het leven, terwijl alles onder controle leek. Je dag is verpest en je humeur staat op onweer.
 • Het uitstellen van moedige stappen en het volgen van je hartsverlangens? Omdat je bang bent om te falen en het onbekende te spannend vindt.

 • Het constant willen fixen van jezelf en je onvolkomenheden, want pas dan ben je het waard en goed genoeg. 
 • Het leven zien als moeizaam en vol obstakels, terwijl je jezelf vergelijkt met anderen waarbij het moeiteloos lijkt te gaan?

"Time is not refundable,
use it with intention"