CO-CREATE WITH LIFE

•❋•  deuren openen vanaf 6 nov

Dagelijks meer voldoening en balans in je leven ervaren?

Zet intenties, stel doelen en reflecteer voor een betekenisvol leven in het hier en nu. Zonder jezelf te verliezen in alleen maar doorgaan, de toekomst of sneller, meer en beter. 

IMG_6683

•❋• 

Het leven is te kort voor een middelmatig leven dat niet van jou voelt

Je voelt dat er meer is in het leven, maar wat dat ‘meer’ precies is, blijft een mysterie. Het voelt als stuurloos ronddobberen op een zee van onzekerheid. Misschien zit je vast in een sleur, en er knaagt iets vanbinnen. ‘Is dit het nou?’ Een ontevredenheid die je maar niet lijkt te kunnen ontlopen. 

Je werkt hard, probeert van alles, maar toch lijkt het alsof je stilstaat. Het is zelfs moeilijk om even helemaal niets te doen, want in de drukte van ons dagelijks leven telt elke seconde. 

Het lijkt alsof anderen om ons heen het allemaal op een rijtje hebben. Ze weten wat ze willen en ze lijken het moeiteloos te bereiken.

En eerlijk gezegd, dat wekt soms jaloezie op. Waarom kunnen zij het wel en jij niet?

IMG_6686

Voel weer dat je leeft!

In Co-Create Life ontdek jij het geheim hoe ook jij jouw droomleven kunt vormgeven. Kom weer in contact met je diepste verlangens en maak van je dromen werkelijkheid. Zonder doorslaan of jezelf overwerken, wel met plezier en vanuit balans. 

Klaar om ownership te nemen over jouw leven dat volledig ALIGNED & ALIVE voelt? 

Je bent op de juiste plek als je..

❌ Niet (meer) mee wilt doen aan de ratrace en altijd aan-staan. Waarbij je het idee hebt dat je eerst doel x, y, z moet doen of behalen om echt gelukkig te zijn.

✔️ Balans, welzijn en voldoening jouw dagelijkse prioriteit wil maken. Door een gezonde relatie te ontwikkelen met doelen stellen en acties zetten (masculiene) en ontspanning en plezier (feminiene). 

❌ Je niet langer ‘lost’, ontevreden en richtingloos wilt voelen. Je geen stappen weet te zetten of je dromen laat afhangen van wat de (online) buitenwereld doet.

✔️ Maar juist helderheid wilt ervaren, je wilt voelen wat jouw eigen dromen en verlangens zijn. Door jouw innerlijke kompas weet jij welke stappen de juiste zijn.

IMG_6688
Nikky Boonstra Coach Zachtheid Kracht

It's all about balance

Lange tijd heb ik, Nikky, hier mee gestruggled en kon ik doorslaan in het één of het ander. Van doelen stellen, notion bijhouden, mijn agenda vol plannen en allerlei to-do’s.. naar er weer helemaal klaar mee zijn en helemaal niks meer plannen, wat resulteerde in passiviteit, de negatieve kant van yin. Ik had er een haat-liefdes-verhouding mee.

Totdat ik uitvogelde wat wel werkt voor mij en dat de reden is waarom ik deze cursus voor jou hebt gemaakt! Want om te kunnen floreren in het leven heb je beide polen nodig

Je hebt zowel focus en actie (masculien) als flow en ontspanning (feminien) nodig. De perfecte balans tussen beiden zorgt ervoor dat je vooruit komt, belangrijke stappen zet, zonder dat je jezelf voorbij rent of geen ontspanning gunt.

#CoCreateLife

De videocursus die je in 4 uur leert hoe je doelen stelt, intenties zet en reflecteert voor een gebalanceerd leven die helemaal bij jou past. Je volgt ‘m in je eigen tempo en de cursus blijft levenslang toegankelijk.

•❋• 

Waarom deze cursus uniek is

yin yang symbool balans

Verwacht een mix van actie en ontspanning. Ratio en gevoel. Praktisch en spiritualiteit. Concrete doelen en abstracte dromen. De balans tussen masculiene en feminiene maakt de reis van doelen stellen en halen prettiger en zorgt voor een duurzame groei op de lange termijn voor body, mind & soul. 

headphone meditatie

Naast de video’s en het werkboek, zitten er ook meditaties bij die jou helpen jouw ideale leven te visualiseren en creëren. Deze heb ik zelf bedacht en ingesproken. Denk aan een meditatie om je Toekomstige Zelf te ontmoeten en een innerlijk kind meditatie om je weer in contact te brengen met vergeten verlangens.

go with the flow wave

Een waardevol leven leiden vraagt om helderheid en zelfkennis. Pas wanneer je weet waar je naartoe wilt, kun je de voorwaartse stroom ervaren. Anders ben je maar wat doelloos aan het rondzwemmen, waardoor je kostbare energie verspilt. Energie die je kunt steken in een leven die jou laat voelen dat je leeft!

•❋• 

Het programma

MODULE 1

Find Your
Own Flow

‘Go where you feel the most alive’. Daar waar je energie voelt of krijgt. Daar waar het stroomt. Kom erachter wat flow en met de stroom mee betekent voor jou. 

MODULE 2

New Beginnings, Start Today

We checken in bij jouw Current Self. Waar sta je nu, wat gaat goed en wat wil je liever anders? Ook tunen we in op jouw Future Self – waar wil je heen en wie wil je zijn. 

MODULE 3

Co-Create Lifehacks

Werk samen met het leven in plaats van er tegen. Ontdek welke 5 lifehacks je gaan helpen om doelen te behalen vanuit joy i.p.v forceren of door te slaan.

MODULE 4

Getting Things Practical

Zet intenties, stel doelen en reflecteer. In deze module krijg je verschillende tools om dat te doen op dagelijks, wekelijks, maandelijks, per seizoen en jaarlijkse basis.

MODULE 5

Action: It's showtime baby

Tijd voor actie! Een module van weinig woorden, wel daden. Ontdek hoe je overwhelm kunt voorkomen en hoe je de tools kunt integreren in je dagelijks leven. 

 •❋• 

Aan het eind van de cursus heb je..

1. Plezier in het proces & zachtheid naar jezelf

Vaak verwarren we doelen stellen met hardwerken en streng zijn voor jezelf. Terwijl wat als het ook anders kan? Met meer ontspanning, joy & ease! Na deze cursus weet je om te gaan met polariteiten en geniet je meer van de reis zelf.

2. Ownership over jouw eigen leven

Je kunt de cursus zien als iets waarop je kunt terugvallen als je even uit balans bent of in een nieuwe fase van je leven beland. Per dag, week, maand, seizoen en jaar vind je tools om bij jezelf in te checken en een (nieuwe) koers te bepalen.

3. Meer rust en helderheid door focus

Je weet wat je wilt en gaat daar voor, zonder door te slaan of alsmaar te twijfelen. Je kunt makkelijker keuzes maken en kansen vallen je eerder op, omdat de stip op de horizon duidelijk is. Jij vraagt, het leven antwoord. 

Cursus manifesteren doelen stellen Co-Create Life

Dit is wat je allemaal krijgt

4-uur durende videotraining  t.w.v. €395

Je krijgt een videotraining van 4 uur, opgedeeld in modules die je kunt bekijken op een website. Wanneer & waar je maar wilt. 

Werkboek t.w.v. €75

Je krijgt een werkboek vol oefeningen, tips & tricks die jou helpen in het creëren van een waardevol leven. 

3 bonussen voor body, mind & soul t.w.v. €175

Je krijgt 3 bonussen die jou helpen ontspannen (mindfulness), te verbinden met het spirituele en ontwijken tegen te gaan. 

Nu tijdelijk 67,-

 •❋• 

More exciting things..

IMG-3629

BONUS 1

Eerste-Hulp-Bij-Ontwijken checklist

Een checklist voor nood- en terugvallen. Ontdek jouw favoriete vermijdingsstrategieën, zodat je jouw innerlijke saboteur voor kunt zijn. Een fijne lijst aan tips-en-tricks om door de weerstand heen te gaan, je te laten motiveren of juist even helemaal niks te doen. 

Marjolein van der Aar - testimonial Nikky Boonstra

BONUS 2

Meditaties van Mindful Minuut

Mindfulnesstrainer Marjolein van der Aar van Mindful Minuut heeft 5 meditaties gemaakt, zodat je ontspannen en in het hier en nu jouw reis kunt maken. Zoals het ‘loslaten van je to-do-lijst’, ‘minder doen vandaag’, ‘oefenen met verlangen’, ‘wat er nu is is goed genoeg’ en ‘jouw favoriete dag’. 

BONUS 3

31 rituelen voor een Vleugje Magie

Vrouwentherapeut en zielsfluisteraar Rosalie Stange brengt je in contact met jezelf, Moeder Aarde en de Bron door 31 rituelen met je te delen. Deze kun je toevoegen aan het gewone leven voor een vleugje magie. Zoals het eren van de seizoenen, de windrichtingen en een levend altaar. 

Niet tevreden? 100% geld terug

Als je geen voordeel haalt uit de cursus of er is iets niet geleverd wat beloofd is, dan krijg je gewoon je geld terug.

FAQ

Op dit moment kun je de cursus pre-orderen. Vanaf 6 november krijg je toegang tot alle modules en het werkboek. De bonussen ontvang je aan het eind van november. 

Levenslang! Nadat je de cursus hebt aangeschaft, is het materiaal van jou. En dat is fijn, aangezien elk jaar of nieuwe fase vraagt om het herzien van je doelen en verlangens. 

Het bekijken van de video’s kost 4 uur. Daarnaast heb je een werkboek vol oefeningen. Daar kun je natuurlijk zo lang over doen als je zelf wilt. Het zijn alle oefeningen die ik persoonlijk zelf graag doe en ook afwissel. Soms trek ik er een hele avond voor uit en soms 15 minuten. 

Dus voor de gehele cursus kun je rekening houden met ongeveer 6 tot 8 uur als je alles wilt doorlopen. 

Je kunt de cursus bekijken op een online website, waarbij jezelf bepaalt hoeveel video’s je per keer wilt bekijken. 

Deze cursus is voor iedereen die voelt dat er meer is in het leven en daar bereidt is stappen in te zetten. Voor hen die geloven dat je een leven kunt creëren die helemaal past bij jou!

Zeker! Ik streef er naar dat je voordeel haalt uit de cursus en blij bent met je aanschaf. Mocht dit niet het geval zijn, dan krijg je gewoon je geld terug. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd. 

Ja. Je kunt in een keer betalen of in 3 termijnen (hier betaal je iets meer voor i.v.m. administratie kosten). Je ontvangt toegang tot het programma nadat het eerste termijn betaald is.

Ja. Doelen stellen, reflecteren en intenties zetten kun je doen als individu, maar zeker ook als ondernemer wanneer je meer kijkt naar werk als levensgebied. Voor mij vloeien die twee rollen in elkaar over. 

' In order to have it all, you have to be it all, face it all and claim it all.'

Nikky ronde 2 1

Over Nikky Boonstra

Ondernemer Nikky Boonstra (@nikkyboonstra) omschrijft zichzelf als multipassionate being. Het leven draait om zoveel meer dan alleen werken. Om alle dingen te doen die haar joy geven is een juiste balans tussen actie en ontspanning nodig.

Iets wat ooit ver te zoeken was: balans en de joy van het leven. Ze wist heel goed wat ze niet wilde, maar wat ze wel wilde was een groot vraagteken. Zo startte haar eigen zoektocht met een NLP opleiding in 2019. Hierna volgde nog vele andere opleidingen (breathwork, ACT, Carl Jungiaanse Psycholige, TAO etc.) 

Nu werkt ze als business strateeg en coacht ze vrouwen bij het bepalen van de richting van een waardevol leven: daar waar hun hart van AAN gaat. Dit doet ze door 1:1 coaching, online cursussen en strategiesessies.

"Time is not refundable,
use it with intention"

Cursus manifesteren doelen stellen Co-Create Life

Nu tijdelijk 67,- ex BTW

Klaar om jouw ideale leven te creëren in 2024?

 ❋  4-uur durende videotraining over doelen stellen,  cyclisch & intentioneel leven

 ❋ Werkboek vol oefeningen, reflectievragen en een concreet format om een waardevol leven te creëren 

❋ 3 toffe bonussen om ontspannen en in verbinding met het spirituele doelen te stellen én behalen